Bh. javnost vjeruje da BiH sutra može napraviti iznenađenje protiv Francuske

Učestvujte u anketi

Bh. javnost vjeruje da BiH sutra može napraviti iznenađenje protiv Francuske

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra protiv Francuske utakmicu četvrtfinala Eurobasketa.

Košarkašice naše zemlje jučer su ponovo oduševila javnost svojom igrom jer su u meču osmine finala Eurobasketa pobijedile selekciju Hrvatske sa 80:69 i plasirale se u četvrtfinale.

Plasmanom u četvrtfinale bh. košarkašice su ostvarile historijski uspjeh i zaslužile su sve pohvale zbog svojih igara na Eurobasketu.

Naša ekipa igrala je četiri dana zaredom, te je ostvarila tri pobjede i jedan poraz. BiH je među osam najboljih selekcija u Evropi, ali nas u četvrtfinalu očekuje itekako težak posao i okršaj protiv Francuske.

Jasno je da su košarkašice Francuske favorit u ovom okršaju, ali sigurno je da će Zmajice dati svoj maksimum da pokušaju iznenaditi svog sutrašnjeg protivnika i nastaviti svoj san na Eurobasketu.

Utakmica između Francuske i Bosne i Hercegovine igra se u dvoranu u Strasbourgu sa početkom u 18 sati i nema sumnje da će bh. košarkašice ponovo imati odličnu podršku s tribina.

Oglasi

Kao što smo već naveli košarkašice Francuske su favorit u ovom meču, ali svi nekako vjerujemo da naš tim može pružiti jako dobar otpor, pa čak i doći do izjednačenja i plasmana u polufinale.

Navijači naše reprezentacije vjeruju u dobar rezultat u sutrašnjoj utakmici, a to su pokazali u anketi SportSport.ba. Do sada u anketi "Mogu li bh. košarkašice pobijediti Francusku?" glasalo je 311 registovanih korisnika, a njih 80% vjeruje da će BiH pobijediti sutra.

S druge strane 20% naših registrovanih korisnika vjeruje da bh. košarkašice neće napraviti iznenađenje, te da će Francuska pobijediti i plasirati se u polufinale Eurobasketa.

U ovoj anketi mogu glasati registrovani korisnici i to jednom, a ukoliko niste to već uradili možete se registrovati OVDJE.

Registracija vam uz ankete i kvizove omogućava i da ostavljate komentare, lajkate i dislajkate ih, te da sebi prilagodite sadržaje kako biste mogli pratiti vama najzanimljivije teme i klubove.

Također, moguća je registracija i putem Facebook naloga samo jednim klukom ili putem e-mail adrese.

Registrovani korisnici mogu igrati i Fantasy Premijer ligu BiH koja počinje za nekoliko sedmica, te imate dovoljno vremena da napravite svoj tim, te se takmičite sa svojim prijateljima.

Napomena: Registracija na portal i forum je razfvojena pa vam profil sa foruma SportSport.ba neće raditi na portalu i obrnuto.

Top Komentari

JJRamzes
Napraviti im docek na aerodromu jer do neki dan niko nije znao ni da igraju. Isplivale su same bez icije pomoci i svaka im cast. Dokaz kad pravi ljudi vode da se moze napraviti nesto. Isto na treba i fudbalu
12 0
Gvardijan
Treba biti realan i priznati da je Francuske favorit ali za ove nase djevojke - ljepotice samo je nebo granica i treba vjerovati u njih.Samo naprijed....S R E T N O !!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi