4

Komentari (4)

mido1921
Moj novinaru, bolje da nisi ništa ni pisao. Poljaci natjerali Misu na neke nerezonske šuteve!!!! Kad pozoveš Musu u reprezentaciju, natjerao si ga na neke nerezonske šuteve.
K79
lekcija za budućnost je da nam treba novi selektor, ovaj je tanak ko papir jedini lik na evropskom koji nije koristio sve igrače evo i u finalu ih koristio svega 8 davno su prošla ta vremena kad je utakmicu moglo izvuc 8 igrača
karlhajncbrazzzo
“Grupa sa Francuskom, Hrvatskom i Kiprom gdje će samo dvije reprezentacije dalje jer je Kipar domaćin je pravi izazov i sve osim plasmana na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta biće ofroman neuspjeh.” Ma šta reče čovjek i ostade živ!? Ako budemo iza Francuske i Hrvatske je ogroman neuspjeh?! Bože daj mu pameti.?
King_Kenny
...Nurkic i Garza su NBA zvijezde?...hajde uozbiljite se ljudi...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.