6

Komentari (6)

Gvardijan
Ovi momci imaju skroz drugi mentalitet od fudbalera.Vecina je vrlo skromna,vrlo kulturna i vrlo su posveceni treninzima u toku priprema.Zato se nadam da ce tako i nastaviti i proci ove kvalifikacije i obradovati nas odlaskom na prvenstvo.
stranputica
Pa eto sada kad su se strasti i emocije umirile i kad smo konačno sretni i zadovoljni, zanima me šta tj. ko je ostavio pozitivan a ko negativan utisak na utakmici. Za mene lično je najveći problem neuigranost u odbrani, par puta su ispadali ko mala djeca, tu je prednjačio Amerikanac, a bogami i Atić. Kod njega mi je upitan taj voljni moment. Veliki plus za Bosnića, mislim da nismo dugo imali takvog trenera. Još veći plus za zalaganje uopšteno i borbenost. Nemojmo se zavaravati, ova ekipa Češke je skroz tanka, vidjećemo kako će sada proći protiv Litvanije. Sretno našim u Bugarskoj
E.Car
Daj ba uživaj, za nas su svi jaki u kakvom stanju je košarka i svi sportovi u državi. Kad neko napravi nešto pozitivno podrži to a ne nalazi mane. Bolje nemamo od ovih.
C.Banks
Nisam baš sto posto bio u utakmici, čuvao dijete i pratio čini mi se da je onaj Lazić slabo odigrao skroz. Nešto se ne sjećam njegovih kvaliteta, nije mu valjda bezveze dao onoliku minutažu. A slažem se za Atića mogao je bolje igrati, sa više žara i borbe. Vrabac čini mi se završena priča, volio bi da je u prvom poluvremenu ubacivao Čamparu da opali koju tricu jer su se baš raspucavali sa tricama čak su i forsirali tricu nisu ostajali sami ko Česi zato su ubadali svaku. Bosnić je vrh vrhova, puno mi srce kad ga vidim kako vodi ekipu, da nam je u fudbalu onakog mrcinu za trenera tipa Barbarez
stranputica
Pa uživam ?. Samo mislim da imamo još dosta rezerve pa gledam gdje bi to moglo biti, pa se eto raspitujem okolo ?. Pozdrav!
Mowzilla
Samo da slavlje ne predje na nargile i sumnjive igranke...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.