Mićanović vjeruje u ekipu: Cilj je jasan - Premijer liga

Trener KK Gradina za SportSport.ba

Mićanović vjeruje u ekipu: Cilj je jasan - Premijer liga

M. Šljivak

Košarkaši Gradine dočekaće sutra zenički Čelik u odlučujućem susretu finalne serije A1 lige.

Rezultat u seriji je trenutno 1-1, a ekipe će sutra u Srebreniku voditi borbu za titulu prvaka i plasman u Premijer ligu BiH.

Trener ekipe iz Srebrenika Vladimir Mićanović istakao je u razgovoru za SportSport.ba kako je njegov tim spreman za ovaj meč i svakako da je cilj pobjeda i plasman u društvo najboljih bh. timova.

"Pred nama je treća utakmica koja odlučuje o svemu. Mi smo se dobro pripremili tokom ove sedmice, nadam se da smo ispravili greške koje smo pravili u Zenici i koje su nas koštale poraza", rekao je Mićanović, te je dodao:

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

"Sigurno je da nas čeka nas teška utakmica, ali ja svakako očekujem pobjedu. Vjerujem u svoje momke, vjerujem da će ekipa dati sve od sebe kako bismo došli do pobjede i plasmana u Premijer lige", istakao je trener ekipe Gradine.

Meč Gradine i Čelika počinje od 18:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi