Košarkaši reprezentacije BiH otputovali na Kipar, Bećiragić sutra računa na 12 igrača

Meč se igra od 18 sati

Košarkaši reprezentacije BiH otputovali na Kipar, Bećiragić sutra računa na 12 igrača

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je na Kipar gdje naš tim sutra očekuje utakmica prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naš tim okupio se u Tuzli prije nekoliko dana pred početak kvalifikacija za Eurobasket koji će se održati 2025. godine.

Prva prepreka izabranicima Adisa Bećiragića bit će Kipar kojem naša selekcije sutra gostuje.

Bh. košarkaši jutros su otputovali za Beograd odakle idu za Kipar, a Bećiragić je pred put saopštio imena 12 igrača na koje računa u sugrašnjem meču.

Na spisku putnika za Kipar našli su se Džanan Musa, Adin Vrabac, Edin Atić, Amar Gegić, Amar Alibegović, Ajdin Penava, Ismet Sejfić, Vojin Ilić, Aleksandar Lazić, Markus Lončar, Kenan Kamenjaš i Adnan Arslanagić.

Naš tim će po dolasku na Kipar odraditi i trening pred sutrašnju utakmicu, a trening će biti u Eleftheria Sports Areni.

Sutrašnji meč između Kipra i Bosne i Hercegovine igrat će se od 18 sati, a možete ga pratiti uživo u tekstualnom prenosu na portalu SportSport.

Top Komentari

BHFLjiljan
Naslovna slika je ? Ljiljan do ljiljana. Kad cemo se opet zvati zlatni ljiljani?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi