Emotivni Garza je objavom oduševio sve navijače naše reprezentacije

Ističe da je to bio poseban trenutak za njega

Emotivni Garza je objavom oduševio sve navijače naše reprezentacije

Samir Mlaćo

Košarkaška reprezentacija naše zemlje pražena je od Poljske danas, te sigurno imamo za čime da žalimo.

Snovi o odlasku na Olimpijske igre su ugašeni, ali ima i pozitivnih stvari.

Naša selekcija dobila je Luku Garzu koji se pokazao u kvalitetnom izdanju.

Nakon današnjeg poraza oglasio se na Instagramu.

"Volio bih da smo donijeli pobjedu kući, ali želio bih da se zahvalim svim ljudima Bosne i Hercegovine, mojim saigračima i trenerima koji su me predivno dočekali i prihvatili. Ovo je bilo jedno od najvećih i najljepših košarkaških iskustava u mom životu, imati priliku da predstavljam Bosnu i Hercegovinu na terenu za mene je neprocjenjivo.

Znam i vjerujem da se moj pokojni djed smije sa nekog ljepšeg mjesta jer su njegova dva unuka imala priliku da nose ovaj dres. Ovo je samo početak. Vidimo se uskoro”, napisao je Garza.

Oglasi

Ranije se oglasio i naš selektor Adis Bećiragić.

"Izgubili smo zadnjim sekundama, sve se vrtilo oko jedne lopte. Svaki dan smo igrali sve bolje i bolje. Momci su dali maskimum", je Bećiragić i dodao:

"Ova ekipa može igrati puno bolje, svjesni smo toga, svjesni smo i promjene generacije i načina igranja."

Roberson je nedostajao, selektor to nije krio.

"Ova ekipa je prvi put igrala bez Robersona, teško je to sklopiti, promijeniti način igre. Hvala igračima na trudu, sve smo pokušali. Imali smo dva igrača nova u rotaciji Alibegovića i Garzu."

O suđenju nije želio puno govoriti.

"Žao mi je što nismo prošli, Poljska je zaslužila, ali i mi smo. Loše smo odigrali zadnju minutu, o suđenju neću pričati. Mi se ne možemo tužiti na suđenje, treba da gledamo svoje greške."

Top Komentari

mido1921
Moj Bećiragiću, kod našeg vodstava i kod izjednačenja sam rekao da će Musa pucati tricu i fuliti (tako je i bilo). Zna se unaprijed kad se lomi utakmica ili kad provedemo koš razlike da će Musa na silu da gađa tricu. Tu trebaš tražiti razlog što gubimo utakmice koje su u egalu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi