Član KK Spars za SportSport.ba

Kovačević: Imamo ekipu talentovanu i punu energije

Samir Mlaćo

U svom debiju za KK Spars Maksim Kovačević u prošlom kolu protiv Slobode (87:66), upisao je 14 poena, te pokazao da će biti veliko pojačanje za tim trenera Marka Trbića.

Brojne povrede uzrokovale su velike probleme za igrački kadar Sparsa, ali Kovačević će sigurno biti pravo rješenje za Sarajlije.

"Dolazim iz Beograda, a sezonu sam počeo u Iranu. Nakon mjesec dana vratio sam se u Beograd, te prije dvije nedjelje se priključio ekipi. Ovo je mlada ekipa, ali veoma talentovana i puna energije. Nadam se da možemo da napravimo u ovoj sezoni dobar rezultat", kazao je Kovačević za SportSport.ba.

Protiv Slobode je upisao sjajan nastup, a vjeruje da će tako biti i u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Najbitnije je da smo mi pobijedili, te da smo u uzdizanju forme. Veoma bitna pobjeda protiv Slobode i moramo tako da nastavimo, a prvi slijedeći protivnik je Bošnjak i dat ćemo sve od sebe da uzmemo bodove u gostima", dodao je Maksim Kovačević, član KK Spars.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti