Krajnović: Helios je kaznio sve naše greške
Foto: Gasper Papez (Helios Suns)

Košarkaš Širokog nakon poraza

Krajnović: Helios je kaznio sve naše greške

HKK Široki, šampion naše zemlje u košarci, doživio je poraz na otvaranju regionalne Druge ABA lige.

Prvo kolo ovog takmičenja za Širokobriježane donijelo je duel sa slovenačkim Heliosom iz Domžala, a u Sloveniji izabranici Krunoslava Krajnovića nisu pružili baš najbolju partiju i na kraju su poraženi.

Konačan rezultat susreta glasio je 84:70.

“Za većinu mojih igrača ovo je bila prva utakmica u ABA ligi, što je dovelo do malo većeg pritiska. Dobro smo se pripremali u protekloj sedmici, međutim ipak neke stvari nam danas u igri nisu funkcionirale. Lošim skokom u prvom poluvremenu i problemima u igri jedan na jedan, dozvolili smo igračima Heliosa previše otvorenih šuteva, što su oni kaznili”, rekao je Krajnović nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Iduće kolo za košarkaše Širokog donosi novo gostovanje u Sloveniji, ovaj put kod Rogaške. Meč se igra u srijedu u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi