Krajnović: Pokazali smo karakter, idemo dalje

Široki ponovo slavio

Krajnović: Pokazali smo karakter, idemo dalje

Treću pobjedu u ABA 2 ligi košarkaši Širokog ostvarili su sinoć na Pecari.

Aktuelni prvaci Bosne i Hercegovine u ovom regionalnom takmičenju bilježe vrlo dobre rezultate, a novi trijumf ostvarili su savladavši na svom parketu Novi Pazar sa 79:71.

Onim što su pokazali Širokobriježani bio je itekako zadovoljan i trener Krunoslav Krajnović, ali već uveliko se okreće onom što slijedi po njegov tim.

"Zahvaljujem gostima na fer i korektnoj utakmici koja je bila dosta tvrda, teška. Nama se ponavljaju iste stvari koje su nam se dogodile s Rogaškom i Dynamicom. Imamo velike oscilacije u igri, posebno u drugoj i trećoj četvrtini", izjavio je Krajnović nakon utakmice, pa dodao:

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Mi smo mlada momčad, možda najmlađa u ligi, Novi Pazar je iskusniji i njihovi šuteri kaznili su naše pogreške, a probleme su nam radili i 'zonom'. Drago mi je da smo pokazali karakter i vratili se iz minusa. Idemo dalje."

Široki narednu utakmicu u ABA ligi igra 29. oktobra protiv Lovćena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi