Krajnović: Rezultati Novog Pazara nas neće zavarati

Meč se igra na Pecari

Krajnović: Rezultati Novog Pazara nas neće zavarati

Košarkaši HKK Široki sutra će na Pecari u okviru 4. kola ABA 2 lige ugostiti Novi Pazar.

U dosadašnjem dijelu ovog regionalnog takmičenja Širokobriježani su zabilježili dvije pobjede, a treću u nizu pokušat će ostvariti upravo u sutrađnjem meču, iako su svjesni da to neće biti nimalo lako.

Uoči utakmice to su i poručili iz tabora Širokog, naglasivši da se radi o jednom od najiskusnijih protivnika u ABA 2 ligi.

"Dolazi nam Novi Pazar koji je po meni jedan od najiskusnijih protivnika u ovoj ligi. Neće nas zavarati njihova dva poraza u ABA ligi. Iskusna su momčad i sigurno će pokušati kazniti sve naše pogreške. Očekujem od svojih igrača da u utakmicu uđu maksimalno ozbiljno i ispoštuju dogovor. Pozivam publiku da nas dođe podržati u što većem broju i da zajedno ostvarimo još jednu pobjedu“, izjavio je trener Krunoslav Krajnović.

Svoja očekivanja je iznio i igrač Ivan Karačić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Novi Pazar je nova ekipa u ABA ligi 2, tako da je i za njih ovo nova prilagodba, baš kao i za nas. Očekuje nas teška utakmica jer su dobra momčad. Imamo prednost domaćeg parketa i trebamo ga maksimalno iskoristiti. Uz kolektivnu igru i borbu za svaku loptu vjerujem da ćemo doći do pobjede. Također bih pozvao publiku da nas dođe podržati“.

Utakmica se igra sutra od 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi