Kralj društvenih mreža: Nurkić "kuha" i sa navijačima Portlanda

Verbalni okršaji su svakodnevni

Kralj društvenih mreža: Nurkić "kuha" i sa navijačima Portlanda

M. Šljivak

Jusuf Nurkić nalazi se na kraćoj pauzi od košarke zbog povrede skočnog zgloba.

Protekle sedmice centar Portland Trail Blazersa je doživio povredu protiv Washington Wizardsa i propustio je naredna dva duela protiv Houstona i Golden Statea.

Nurkić je poznat kao čovjek koji često koristi društvene mreže. Komentariše gotovo sve što mu je bitno, a često se nađe i u sukobu sa navijačima.

Proteklih mjeseci je imao obračuna sa navijačima košarkaške reprezentacije BiH koji su smatrali da on ne želi igrati za nacionalni tim, a prethodnih dana je upao u obračun sa fanovima Trail Blazersa.

Sve je više navijača ovog tima koji smatraju da je Nurkić precijenjen košarkaš. To su mu jasno poručili, ali naravno zvijezda Portlanda im nije ostala dužna.

Ulazio je Nurkić u raspravu sa navijačima. Nije ih nimalo štedio, ali nisu ni oni njega, pa bi jako brzo bh. košarkaš od omiljene, mogao postati omražena ličnost u timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi