Kraljević: Ne opterećuju nas problemi Sparsa, gledamo sebe

Široki spreman za 2. kolo

Kraljević: Ne opterećuju nas problemi Sparsa, gledamo sebe

Široki i Spars danas se na Pecari sastaju u okviru 2. kola košarkaškog prvenstva BiH.

Širokobriježani, ujedno i aktuelni prvaci BiH, igraju vrlo dobro na otvaranju sezone i sve osim pobjede u današjem meču bilo bi iznenađenje, a nastavku niza nada se i Filip Kraljević.

Ponajbolji i najiskusniji igrač Širokog vjeruje da njegov tim može slaviti, ističući pritom da ih neće zavarati kriza koja vlada u Sparsima.

"Mi protiv Sparsa želimo nastaviti pozitivan niz. Nećemo se opterećivati eventualnim problemima koje ima naš protivnik nego ćemo samo gledati sebe i to kako što bolje odigrati sutra. Pozivam publiku da nas dođe podržati jer je uvijek lakše igrati kad su tribine pune", poručio je uoči utakmice ponajbolji košarkaš Širokog Filip Kraljević.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Duel između ove dvije momčadi se, podsjetimo, igra danas  od 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi