"Kriminalna" kvota na Portland: Kladionice ne vjeruju Nurkiću i društvu iako su u odličnoj formi

Gostuju Oklahomi

"Kriminalna" kvota na Portland: Kladionice ne vjeruju Nurkiću i društvu iako su u odličnoj formi

E. Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa sinoć su u gostima pobijedili Utah Jazz, a već sutra u ranim jutarnjim satima ih očekuje novo teško gostovanje.

Ovaj put Jusuf Nurkić i društvo gostuju Oklahomi City Thuderu koji je upravo ispred njih na tabeli. Oklahoma se nalazi na trećem mjestu Zapadne konferencije sa 28 pobjeda i 18 poraza, dok je Portland četvrti sa 29 pobjeda i 19 poraza.

U slučaju pobjede Portland bi prestigao Oklahomu na tabeli, no sudeći prema kladionicama to će se teško desiti. Malo ko vjeruje da Portland može sutra ujutro da savlada Oklahomu iako Nurkić i društvo ove sezone zaista djeluju odlično na terenu.

Što se tiče ove utakmice kladionice su poprilično usaglašene da je Oklahoma veliki favorit u ovom okršaju. Kladionica MOZZART nudi mnoge vrste klađenja na ovaj meč, no ono što na prvu "upada" u oči jeste razlika na kvote za pobjede ovih ekipa.

Kvota za pobjedu Oklahome je zaista primamljiva i nešto što će sigurno mnogi odigrati, no kvota na pobjedu Portlanda je za mnoge "kriminalna". Ponudu kladionice Mozzart možete pogledati na OVOM linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi