Mlada novinarka (19) izazvala užasne reakcije Grobara: "Ovako se širi mržnja i truju djeca"

Govorila o Partizanu

Mlada novinarka (19) izazvala užasne reakcije Grobara: "Ovako se širi mržnja i truju djeca"

Edmir Škorić

Kruna Una Mitrović je mlada i perspektivna srbijanska novinarka koja radi na Hepi televiziji, ali koja je sada izazvala žestoke reakcije navijača KK Partizan zbog načina na koji je govorila o beogradskom klubu.

Ona je sa svojim sagovornikom u studiju između ostalog govorila o finalu ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, da bi u jednom trenutku došli do zaključka da Partizan "i nema srpske igrače", odnosno da su strani igrači zaslužni za trofej ABA lige.

U jednom trenutku mlada novinarka je kazala da se igra "derbi" u kojem u Briselu "nas predstavlja naša diplomatska reprezentacija".

"Ova nova runda igra se na stranom terenu i sada bih pokušala da napravite jednu analizu, da li i sa ove druge strane, prištinske, upravo vodeću ulogu, kao i u Partizanu, vode neki 'strani likovi'", kazala je Kruna Una Mitrović-

Uporedivši Partizan s prištinskom delegacijom i kako ga "predvode neki strani likovi" naravno izazvala je dosta negativnih komentara od strane Partizanovih pristalica.

Oglasi

"Osim 25 minuta bezočnog pljuvanja po Partizanu i Željku Obradoviću, efektnom nepismenošću i zlobom, dotični "novinar" doslovno je usporedio Partizan i "prištinsku delegaciju" u kojoj glavnu ulogu "predvode neki strani likovi"", u opisu je snimka kojeg je na društvene mreže objavio Partizan.net portal.

"Preporučio sam joj da dobro odgleda šta je sve izgovorila, u stvari njoj je rečeno šta da priča, ali nije dobro kod kuće naučila, u ćošak da se postidi, idemo sad na viši nivo igrice, tema Partizan, a o sportskim novinarima da ne pišem oni su vrh, sve u službi voljenog kluba", jedan je od komentara na objavljeni video.

"I poslije neko pita zašto se traži zabrana ovog kanala. Pa ovako se širi mržnja, truju djeca, ljudi, prave neprijatelji. Poslije se čudimo kad se nešto strašno desi odakle to. Sa ameručke televizije ili you tuba. A nećemo sebi da priznamo da je problem u nama, tj u ovakvim spodobama", dodao je drugi.

"Ovakvi bolidi mi daju još veću snagu da volim i branim Partizan jer je to odbrana zdravog razuma i slobode nad teškim mentalnim ropstvom", također je jedan od negativnih komentara.

Podsjetimo da je Partizan osvojio ABA ligu nakon što je sa 3:2 u pobjedama savladao gradskog rivala Crvenu zvezdu, koja je pak osvajač prvenstva i Kupa Srbije u prošloj sezoni.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Timovi su imali dosta zapažene uloge u Euroligi, naročito Partizan kojeg je teškom mukom izbacio Real Madrid u četvrtfinalu.

Srbija će i u novoj sezoni najjačeg evropskog takmičenja imati dva predstavnika, koji će uz to biti ponovo glavni konkurenti za osvajanje regionalnog takmičenja.

Top Komentari

rabodimis
"I poslije neko pita zašto se traži zabrana ovog kanala. Pa ovako se širi mržnja, truju djeca, ljudi, prave neprijatelji. Poslije se čudimo kad se nešto strašno desi odakle to. Sa ameručke televizije ili you tuba. A nećemo sebi da priznamo da je problem u nama, tj u ovakvim spodobama" HAHAHAHAHAHA Ovaj nije bas nesto narocito inteligentan, TV kanali su pravili cevape od ljudi, pa od Partizanovog stadiona napravili regionalni centar za rasturanje droge, voditeljica je kriva sto gdje god dodju mora vojska izac na ulice da nebi sve unistili.. Kakva logika jel moguce, prica spodoba o spodobama a ne prepoznaje sebe medju njima.. Ona nije nikog ubila al zato ovom degeneriku malo fali.. Uz dvije prave rijeci mater bi rodjenu zaklao i hladno rekao da je TV kriva za to.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi