Djevojka u beogradskoj Areni je djelovala opušteno, a onda je shvatila da je snimaju...

Scena sa meča Partizan - Crvena zvezda

Djevojka u beogradskoj Areni je djelovala opušteno, a onda je shvatila da je snimaju...

Admin Čaušević

Više od 20.000 gledatelja pratilo je majstoricu ABA Lige u kojoj je Partizan pobijedio Crvenu zvezdu i postao prvak nakon deset godina. Na tribinama su se okupile brojne poznate ličnosti iz svijeta sporta, ali i drugih životnih sfera u Srbiji. 

Među brojnim poznatim ličnostima posebnu pažnju je privukao reprezentativac Srbije i trenutni košarkaš CSKA iz Moskve, Nikola Milutinov.

Kada su krenuli da snime Milutinova, jedna djevojka koja je sjedila red ispred se našla u kadru i djelovala je opušteno sve dok nije shvatila da je snimaju.

Ljepuškasta brineta je pogledala u kameru, zatim je prošla rukom kroz kosu te je usmjerila pogled na drugu stranu kao da joj je bilo neugodno.

Za sada nije poznato o kojoj djevojci se radi, ali je jasno da ima ozbiljne veze u KK Partizan pošto je uspjela dobiti mjesto neposredno pored parketa.

Oglasi

Podsjećanja radi, KK Partizan je riješio meč u svoju korist rezultatom 96:85 te tako postao prvak ABA lige po sedmi put u svojoj historiji, prvi put u posljednjih deset godina.

Inače, prema podacima ABA lige u beogradskoj Areni je bilo prisutno 22.198 gledatelja što je apsolutni rekord ovog takmičenja.

Od poznatih košarkaških lica u Pioniru se nalazio još Bogdan Bogdanović, dok je ispred FK Partizan igrače i stručni štab predstavljao trener Igor Duljaj.

Što se tiče same utakmice Partizan je u prvom poluvremenu imao i +20, ali su se "crveno-beli" u posljednjoj četvrtini uspjeli približiti na -4, ali snage za preokret nisu imali.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Parni valjak je predvodio najbolji igrač ekipe Kevin Panter sa 32 poena, pa će biti zanimljivo za vidjeti da li će sjajni Amerikanac i sljedeće sezone biti član Beograđana.

Inače, osvajanjem ABA lige Partizan je sebi osigurao učešće u novoj sezoni Eurolige što je bio primarni cilj za bivšeg prvaka Evrope.

Top Komentari

Medo-Brundo
Wow kakv clanak!!!!
2 0
Fixa
Kakav clanak...ugasite se
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi