Zapisati i dobro zapamtiti: U Beogradu oboren rekord svih vremena!

Podatak govori sve

Zapisati i dobro zapamtiti: U Beogradu oboren rekord svih vremena!

Esmer Oštraković

U toku je odlučujuća, peta utakmica u okviru finala ABA lige između Partizana i Crvene zvezde i naravno to je događaj koji predstavlja pravi spektakl.

Nevjerovatno je kakvu atmosferu su napravili navijači Partizana pred ovu utakmicu, te je jasno da će tokom cijele utakmice biti prava ludnica.

Navijači Partizana postavili su i rekord za sva vremena kada je riječ o utakmici ABA lige, te je pitanje da li će ga neko nekada srušiti.

[twitter]https://twitter.com/BasketNews_com/status/1671944886285680641[/twitter]

Naime, na večerašnjoj utakmici nalazi se čak 21.195 navijača, a to je apsolutni rekord svih vremena kada je riječ o ovom takmičenju.

"Poseban" doček imali su i košarkaši Crvene zvezde kada su ulazili na teren, te su pretrpili žestoke uvrede sa tribina.

Oglasi

Sa druge strane svoje igrače su dočekali sa velikim navijanjem.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Na kraju je "standing ovations" dobio i trener Obradović.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Tako je novinare Ostrakovicu. Zapisati i dobro zapamtiti, 21 hiljada ljudi u dvorani na kosarkaskoj utakmici, bilino polje nacionalni stadion zmajcica kapacitet 15600. Dovoljno receno, pa se pitajte zasto ste tu gdje jeste? Zato sto tu nema mira i ljubavi medju ljudima pa niko nece ni pare da ulaze ne bil se sta bolje modernije napravilo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi