21

Komentari (21)

antikomunist
Vence, kada vrijedjas onda i primi uvredu. Ja NIKADA nikoga nisam uvrijedio prvi, kod mene je pravilo Oko ta oko, zub za zub-nema oprosta i halala a mogu sa svakim. Ko me dirne, nahebo je. Kratko jasno, 11 genocida za 100 gidina je previše. Nikada ništa nisam pisao za SDA, nije mi jasno čim napišem ijednu pritiv dušmana odmah sam SDA glasač. A u pravu jesi, ovo su odlučujući izbori za opstanak Bošnjaka i BiH države. Protuv Bakira i SDA je cijelu Zapad, HDZ vec godinama pakuje afere(npr Respiratori) ali sada interpool izgleda ganja Kristijana Marića, uglednog člana HDZ. Sve samo da se skloni i slomi SDA i da oni mogu dobiti treći entitet. i samo naivni u Bošnjaka i naravno, napolitanke i komunjare, mogu imati nešto protiv SDA. Imamo mi inajveće zlo u Bošnjaka-Konaković i Radončić koji su gori feset pura. Ali oni imaju medije. Znaš onu-pametnom i isharet dosta. I da, imao sam veliku dilemu možda prije pola gidine za koga da glasam. Više je nemam. Moj glas nakon svega vidjenog ide za SDA kao MOJU BOŠNJAČKU STRANKU i za Bakira Izetbegovića.,čiju svaku izgovorenu riječ komunjare i dušmani odmah okrenu, ruku pod ruku agresor i kvislinzi.
antikomunist
Zato moj glas aBd ideSDA. Jučer pročitahjedan komenrar i plaho mi se dopao. AKO NE ZNAŠ KO JE DOBAR, GLEDAJ PREMA KOME STRIJELE LETE. A vidim neki debil Nermin Falić, iz Izačića prijeti na FB ubistvom Bakira i Novalića. Dotle je mržnja došla. Čović i Dodik aplauduraju na to. Evropska unija takodjer jer je ostalo previše živih Bošnjaka a HDZ iseli sve Hrvate dajući im domovnice i putovnice ITD, ITD...
crnoicrveno
Klasicno nepismeno sda ****o, kopile, djubre, smece, sljam, kriminal, korupcija
Husrefbeg22
da ima malo obraza to bi sam Nurkic uplatio, koji nejma pametnija posla od brojenja miliona i borbe za BiH na drustvenim mrezama a skoro nikad ne igra za reprezentaciju. Na njega je red da pokaze svoj patriotizam (350 000 US$ za njega je sica).
pitariistok
Hej tugo...pregolema si
user1653997691
Ugasite se molim Vas. Povraca mi se vise od humanitarnih apela, poziva, donacija i slicnih stvari. Pod hitno ukinuti sport u BiH. To je jedino rjesenje. Niti smo blizu finansijski, niti organizaciono, niti infrastrukturalno, a da ne pricam o kvalitetu komsijama, a kamo li evropi i svijetu moji nam bjeze svjetlosnim godinama. Vise me stid kad pogledam nastup nekog naseg sportiste, osim par izuzetaka. Redovne smo musterije postali i ne sportskim zemljama, koje na nama kupe poene, ostvaruju prve pobjede i ostalo. Sramota je da komplet fudbal u BiH se sceo na nargila barove, pa gdje ste vidjeli takve sportiste. Nacedite mi jednog sportistu koji radi i zivi u BiH, osim Pudar a da moze biti uzor nekome. Treneri su nam polupismeni i ostali i 70 tim godinama, ne znaju dvije da sastave sa vratovima i podbradcima kao u sumo hrvaca. Koga oni da upute, nauce, odgoje? Jos uvjek nemamo svlacionica, prostorija, trening centara, kvalitetnih terena, 30 godina samo krademo, pljackamo i unistavamo, stvorili sportiste nismo. Kad odemo na neko veliko takmicenje, zivi nam se sportisti jedva vrate, da ne pricamo o dobrim rezultatima ili ipak medaljama. U rukometu nas tuku talijani, u fudbalu finci, a u kosarci svedi, o drugim sportovima necu ni pricati, sramota Ugasiti ovakav sport. Bolje da ga nemamo nikako.
Zeleni_zub
Mrvić se uključio, skupljeno 220 dolara. Vjerovatno je on dao $20.
King_Kenny
...unistili su nam djikani i ujkani i kosarkaskuvreorezentaciju,nakon rukometne...fudbalsu ce uskoro dokusuriti...sve po planu SANU-a Memorandum2...
vence
Pa dobro, tim tempom vam treba samo nekih 333 dana da dodjete do zeljene sume. :) Gluho bilo!!
BaboBih
Donirao bi rado, da znam da to ide u dobro. Da ce te pare ici u razvoj kosarke i poboljsanju. Ali ne vjerujem da ce ista bolje biti i kad sakupe ove pare, lopovi ce opet sebi kupiti i kenjati i gledati samo sebe
antikomunist
Gdje god se uplela koalicija SNSD i HDZ, uz svesrdnu pomoć SDP, tu hajra nema. Odmah nema love i sve"dolazi u pitanje". Slična situacija je sada u Veležu u koji ponovo pokušava ući pogani SDP, što jako utiče i na fudbalere jer velika većina nisu komunisti a to im se natura. Ista gamad je vratila agresorsku zvjezdu 2008 kad su imali malo vlasti. Ne daj Bože više nikad! Inače, ode Velež ali i država.
crnoicrveno
Yebo li ti vladajuca stranka sve po spisku botu sda-ovski, jel te stid lagati? Cuj stid i SDA u recenici, pardon! 30 god vladate i dojle smo dosli? Do kamenog doba sjema vam se zatrlo aBd
vence
S kim je druze SDA u koalicij u vlasti u FBiH, i s kim na drzavnom nivou? @antikomunist
vence
I sta cine da promijene nesto? Daju im za par fotelja svu vlast u Domu naroda, mogu kako hoce.. Da im i to nije SDP dozvolila? Nasa stranka, pzp il neko drugi.. Nisu druze, negp tvoji "branioci" bosnjackog. Treba li ti izjava od bega o tome kako ce mlade raseljene po svijetu zamijeniti dronovima i robotima? Kako to branis? Hoce li VIIIb razred biti popunjen android os ili windowsima? Kako ce nastavnike obuciti da predaju robotima? Imalo bi se tu sta tvog milog preŠedbika priupitati..hebo te on a ti njega u shupak. Sto ti zvijezda u Velezu smeta? Nije zvijezda cinila zlocine nego koalicioni partneri milog ti preŠednika, a on nastavio poslije rata i gazi sve one sto su odbranili i ovo malo domovine sto nam ostalo.
crnoicrveno
@vence uzalud je debilu zatucanom bilo sta objasnjavati, on bakira a bakir njega bem im sebiyu obojici
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.