KSBiH: Striktno poštujemo sve procedure i pridržavamo se datih instrukcija

Saopštenje zbog koronavirusa

KSBiH: Striktno poštujemo sve procedure i pridržavamo se datih instrukcija

E. Čaušević

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine oglasio se danas na zvaničnoj Facebook stranici povodom koronavirusa.

Zbog koronavirusa skoro svi sportski događaju u našoj zemlji će biti održani pred praznim tribinama, a pojedina dešavanja su i odgođena. Zbog svega toga oglasio se i KSBiH.

Iz KSBiH su poručili da poštuju sve procedure i odluke koje su donesene zbog koronavirusa, te su izdali saopštenje za sve klubove u košarkaškim prvenstvima naše zemlje.

"Obavještavamo vas da zbog novonastale situacije, preporuka i odredbi (naredbi) svih nivoa vlasti u Bosni i Hercegovini, a koji tretiraju epidemiju Corona virus (COVID-19), striktno poštujemo sve procedure i pridržavamo se datih instrukcija.

S tim u vezi, molimo vas da sve prijateljske, prvenstvene utakmice ženskog i muškog prvenstva za seniore i mlađe kategorije u Bosni i Hercegovini, publika može gledati isključivo prema propisima koji su izdati od nadležnih organa vlasti i procjene dozvoljenog broja osoba koje mogu prisustvovati datim sportskim događajima.

Molimo vas za pažnju i odgovornost prema cjelokupnoj društvenoj zajednici!", saopštili su iz KSBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi