5

Komentari (5)

Vrbaski
Napravio Vedran rezultat i sad treba da klosari iz saveza uvaljuju svoje pulene. Da se razumijemo, njima svaka cast na onome sto su dali za repku u svoje vrijeme ali se ne mogu porediti sa Vedranom u trenerskom znanju/iskustvu.
@rm1n
Druže i Teletović i Bosnić su kukavice!! Ako si patriota i voliš svoju zemlju bori se protiv takvih, prijavljuj ih podnosi tužbe, pričaj u javnosti o njima maksimalno ih brukaj! Oni udarili na problem i obojica pobjegoše, patriota se bori, to je njihov savez, ovo je njihova zemlja! Tako se ne bori za zemlju, Bosni trebaju ratnici a ne dezerteri!!!
Vrbaski
Drug, kad si namjestenik u savezu ili bilo kojoj organizaciji onda moras ispostovati procedure. A procedure su uvijek na strani poslodavca. Pogotovo u ovom slucaju kad je Vedran sam dao ostavku. Tako da tuzba ne pije vode. Ogovaranje po novinama nije Vedranov nivo dok Mirza nece da se zamjeri Vedranu a pogotovo politicarima. Znamo zasto. Zasto da Teletovic i Bosnic devalviraju svoj tesko steceni ugled u obracunu sa klosarima iz saveza ako je nama ovo sve sto se desavalo u redu. Nisam ni sam bio a nisam ni vidio da je neko drugi protestovao ispred saveza. Rijesenje je da se sve navijacke skupine organizovano izadju na izbore i glasaju kontra nacionalista. A ako se nema za koga onda organizovati vlastitu politicku stranku. Skupiti potreban broj glasova ne bi trebao biti problem.
Vrbaski
Traze od Bosnica spisak? Pa covjek je vec jednom poslao spisak ali mu je Colan prekrizio igraca. Bezobrazluk cisti.
King_Kenny
...konacno da se u reprezentaciji nesto pitaju nasi bivsi igraci...sve to iz saveza treba pocistiti i dovesti nase legende...sramota je da u savezu nema mjesta za jednog Lerica koji razvozi hljeb iz pekare,jednog Dzevdu Alihodzica,Nenu Markovica,Ovcinu i druge koji su medju prvima obukli dres ove drzave...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.