Kuzmić u komi, zadobio teške povrede glave i grudnog koša

Nakon nesreće u Banjaluci

Kuzmić u komi, zadobio teške povrede glave i grudnog koša

E. Škorić

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao i član beogradskog kluba Ognjen Kuzmić.

Kuzmić je teško povrijeđen u saobraćajci koja se dogodila na putu Banjaluka - Prijedor u Ramićima.

"KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obavještava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživio tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživio teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd", navodi se u saopštenju Zvezde.

Doktor Vlada Đajić je za "Gazeta.ba" rekao se srpski reprezentativac trenutno nalazi u komi.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Po riječima doktora Vlade Đajića nema hematoma na mozgu, ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtijevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beograd", rekao je doktor.

Kuzmić je karijeru počeo u Borcu iz Banjaluke, igrao je za Čelik, Malagu, Panathinaikos, NBA ligi, Real Madridu, Zvezdi..

Top Komentari

mile
Ti si coek
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi