Kuzmić: Ne planiram da idem u Budućnost

Odbacio glasine

Kuzmić: Ne planiram da idem u Budućnost

Nekadašnji košarkaš Borca i Čelika Ognjen Kuzmić odbacio je glasine da bi karijeru mogao nastaviti u Budućnosti.

Šampion ABA lige je u potrazi za centrom nakon što je Omić otišao u Milano, a kao jedna od želja trenera Repeše pominjao se upravo Kuzmić kojem na ljeto ističe ugovor sa Real Madridom.

Iako u Real Madridu ove sezone ne igra bitnu ulogu, 28-godišnji Kuzmić koji je rođen u Doboju poručio je kako nema namjeru da mijenja dres i da u pričama za Budućnost nema istine.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

"Budućnost?! Od tog nema ništa. Ni sa kim nisam pričao, niko me nije zvao. Vidio sam jutros da se pominjem, ali ni sam kim nisam pričao, niti planiram da idem negdje. Ako bih se vraćao u ABA ligu, vratio bih se samo u Zvezdu", kazao je Kuzmić za Mondo.

Crnogorski tim je treći na tabeli ABA lige sa skorom 9-5, dok u Euroligi zauzima pretposljednju poziciju sa svega tri pobjede i 13 poraza.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi