Irvingov bezborazluk nije prošao bez dobre kazne

Udarac po džepu

Irvingov bezborazluk nije prošao bez dobre kazne

H. Zilić

U prvoj utakmici play offa istočne konferencije Boston Celticsi su fenomenalnim poenima Tatuma u posljednjim sekundama savladali Brooklyn Netse sa 115:114 i poveli u seriji sa 1:0.

Utakmica u TD Gardenu protekla je u velikoj borbi, a bilo je dosta vruće na tribinama gdje su domaći navijači davali gromoglasnu podršku košarkašima Bostona što se evidentno nije dopalo Kyrieu Irvingu.

Nakon jednog skandiranja i dobacivanja od strane domaće publike Irving je izgubio živce i pokazao srednji prst prema publici te uputio nekoliko psovki.

Odmah je reagovalo i rukovodstvo NBA lige i za ovaj potez Irvinga kaznilo sa 50.000 dolara.

Sigurno da ovakvo ponašanje nije primjereno jednoj košarkaškoj plaentarnoj sportskoj zvijezdi, ali očigledno se nije znao nositi sa pritiskom gostujućeg terena i publike.

Top Komentari

Zulfikar
Bolje da su ga suspendovali narednu jednu ili dvije utakmice.
1 0
kenny
To je ko da mene kazne s 50 eurica, nista za njega
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi