27

Komentari (27)

sargan74
Nema ovih ravnozemljaša puno ali su glasni.nismo više u srednjem vijeku da palite ljude ako kažu da je zemlja okrugla i nećemo vam to nikad dozvoliti stoko glupa i zaostala
C.Banks
Niko normalan neće primiti u krv nešto čiji sastav ne zna, niti je ikome poznat. Nešto za šta su bili govorili da će za dvije godine biti spremno, pa odjednom preko noći nastade. Samo strašljivci primaju ovu vakcinu
user1574859714
Sta sve unosis u organizam a da ne znas sastav.Od hrane preko pica.I sad vakcina problem.Samo slabici vjeruju u teorije zavjera. Medicina je jako napredovala tako da se smanjio rok za pravljenje vakcine.
Turgut2
Cuj ne zna sasta a pise ti sve sto je u vakcini samo sto natod uprooasti socijalni medijibdje se siri laz i maloumnost. Brojevi ne lazu. Dje god je visok stepen vakciniranja jedva da ima umrlih Oosto radim kao ljekar mogu da potcrdim sta vidim golim ocima samo nevakcinisani dolaze u hastanu i oni se preseljavaju. Ima nekih izuzetaka ali to su i sani koji imaju imuni sistem opterecen vec od raka naprimjer itd. Od pocerka su trebali da forsiraju da je vakcinisanje potrebno a ne da dajes poluumnim i sanima da oni biraju.
BeskoPDX
Dze piše sts je u ovim vakcinama, daj nam. Info da svi znamo
Turgut2
Pa kad ti daju vakcinu treba da ti daju pamflet sa informacijama svim a najmanje je zvanicna web adresa pfeizer ili drugih vakcina. Lako se nadje i logira na tim stranicama zvanicnim tih komoanija koje prave te vakcine. Ja radim i zivim na nyc i istanbul tako znam za americke i turske sajtive ali samo trazi reci o na google official pfizer vaccine ingredients ili tako nesto.
Turgut2
Recimo odje ima nesto malo Ebi ga pokusaonsam staviti ali mi ne dozvoljavaju link ubaciti
zevs
sta su napali čovjeka ko da je on jedini u NBA koji nije vakcinisan
DamirS
Kažu cijepljenje nije samo lična stvar, mora misliti i na saigrače, porodicu... Ali ako te vakcina ne štiti od zaraze, dakle i vakcinisani mogu dobiti i prenijeti koronu, onda ipak ostaje lična stvar.
Turgut2
Vakcina te stiti i to dobro. Zar mislis da bi u nba arenama dozvokilibrame uz rame da onoliki broj insana navija i sjedi da nisu vakcinisani. Neki mali broj vakcinisanih dobije i fekciju pa i pise da nije 100 procenti stiti itd ali oni vecinom ne osjecaju nista kao da je nemaju infekciju zato je vazno da ovi sto nisu vakcinisani se vakcinisu i yo je to. Necete valjda vjerovati aptalima koji sire lazi preko facebooka i drugih stranica jer dobijaju pare za to da neke magije se ubacuju i neki hirovi hahah vudu i ata znam pa im prodaju izmet od konja i krava da uzmu unjesto vacine haha pa to je za teski humor be tolike su budale pa misle da vlada hoce da ih potamani kao da se to ne moze puno lakse odraditi preko hrane vode itd cak i preko mobitela jooj zbog teskih budala moras imati zakone gdje svako mora da se vakcinise
DamirS
Druže, nisi shvatio moj komentar. Ako kao vakcinisan možeš dobiti i prenijeti koronu onda vakcinacijom ne štitiš druge oko sebe nego samo sebe. Dakle, ipak je lična stvar. P.S. i ja sam vakcinisan ali samo iznosim činjenice.
Turgut2
Uglavnom puno se teze prenosi ako si vakcinisan ima puno toga ali tesko sce objasniti na sicusnom prostitu isto tako virus ce cirkulirati sto duze dok s esto vise i sana ne vakcinise i teko onda mozda ispari Meni je samo zao naroda samo koliko sam ih vido da s epresele na drugi svijet ostave mladu djecu itd kakva zalost tako sad ovi sto se ne vakcinisu namjerno oni subti vecinom koji dospiju do i tenzivne njege i dosta njih ode na drugi svijet a sigurno bi drugacije bilo da su vakcinisani ali hajde i ja ne volim da me neko gura itd ali zivoti su u pitanju i vjeruj mi ne prenosi se sa vakcinisanih korona kao sa nevakcinisanih velika he razlika trebalo bi mi stranice da napisem ali mozes sve to naci samo prati prave zvanicne medicinske clanke nikad na fajsbukove ili ta smeca gdje se airi laz lako
Ocelot
Covjek nece da se vakcinise i tacka ba popustite ga
Turgut2
Pa nece i ja bi mu zabranio da igra i to je to i nebi mu centa dao
criticos
on samo zeli biti duhovno bice iznad materijalnog, dok materijalisti apsolutno nemaju razumjevanja i shvatanja sta to znaci. i sta njih boli neka stvar hoce li ili ne zaraditi toliko i toliko. a ova prica o zastiti druge i svoje je tolika laz da je malo reci. pa dokazano je da ne sprijecava sirenje zaraze jer i vakcinisan se moze zaraziti i biti zarazan. auhhhh
VenamaHrabrih
Pa što onda ne ode u budističke sveštenike i živi od skakavaca koji mu slučajno skoče u usta?
roki-rokic
Ko razmislja svojim mozgom nisu mu ni milioni vazni u odnosu na zdravlje. TAKVIMA JE TO TESKO UTJERATI U taj pticiji mmozak.
BigBabo
It isn't about the money, it's about him and his health.
Turgut2
****s engleski jezik pisljivi.
bahlje
**** ih milioni u pakaš , čovjek neće i gotovo :)
ako1986
Pa idiote zemlja i jest ravna ploca vec je dokazano to na vise mjesta....a sto covjeku nije sve u parama i milionima ima on i dovoljno nece da se pelcuje i upravu je..
Pajkan
Sta je dokazano ravna ploca wtf
VenamaHrabrih
Nije ravna, nego više nako grbava...
ako1986
Grbava bi bila prava rijec upravu si kolega ali sve na stranu covjek ne zeli vakvinu i to je to sta sad dramiti oko njega pa nije jedini na svijetu da ne zeli da primi vakcinu..
Turgut2
Hahha za****jes ili...?
sargan74
Jos jedan koji je na youtubu školu završio kod osmanagića,cetinskog i co
sargan74
Mati ti je pelcovana ,malo vas je ali krečite glasno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.