Lakersi sa starom gardom kreću po novi NBA naslov
Foto - EPA

Potpisali Anthony, Howard...

Lakersi sa starom gardom kreću po novi NBA naslov

M. Šljivak

Los Angeles Lakersi poprilično su promijenili roster za novu NBA sezonu.

Nakon što je dogovorena razmjena sa Washington Wizardsima u kojoj su dobili Russella Westbrooka, tim iz Los Angelesa je u prethodna dva dana potpisao veliki broj slobodnih agenata.

Novi igrači Lakersa postali su tako Carmelo Anthony, Kendrick, Nunn, Malik Monk, Trevor Ariza, Kent Bazemore, Dwight Howard i Wayne Ellington, pa će ekipa iz Los Angelesa imati itekako snažan roster za novu sezonu.

Ako se izuzmu Nunn i Monk, te pojedini mladi igrači koji su ostali u rosteru, Lakersi će imati veoma iskusan sastav i većina igrača koji su u ekipi su odavno prešli 30. godinu života.

Generalni menadžer tima iz Los Angelesa Rob Pelinka nije još završio sa poslom. Očekuje se da će u narednom periodu biti još nekoliko potpisa, a vidjet ćemo kako će izgledati konačan roster ekipe na početku nove sezone.

Sigurno je da će Lakersi sa LeBronom Jamesom, Anthonyjem Davisom, Russellom Westbrookom i Carmelom Anthonyjem biti glavni kandidat za naslov i nova NBA sezona bit će sasvim sigurno veoma uzbudljiva.

Promo

Top Komentari

Ars412
Mnogo je tu godina kume.. tesko tesko do prstena
4 1
user1583752673
La penzioneri
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi