Lakersi prave novi dream tim za još jedan NBA prsten

Hoće li vratiti titulu?

Lakersi prave novi dream tim za još jedan NBA prsten

S. Grebović

Iza Los Angeles Lakersa je jedna veoma neuspješna sezona koju će svi u gradu Anđela pokušati što prije da zaborave.

Jezeraši su ispali u prvom krugu doigravanja od Phoenix Sunsa koji su ih savladali u seriji sa 4:2.

S toga će ovaj klub pokušati što prije da konsoliduje svoje redove i za narednu sezonu da ih pojača sa nekim velikim imenima.

Chris Paul i Russell Westbrook su neka od imena koja se spominju. Prema pisanju američkih medija sa Paulom je sve dogovoreno, a Lakersima ide u prilog činjenica da je on veoma dobra prijatelj sa Lebronom Jamesom koji ga je navodono već nagovorio da dođe u njegov tim.

Što se tiče Westbrooka, njegov prelazak u Staples Centar je moguć jedino da Lakersi put Washingtona pošalju Dennisa Schrodera ili Kyla Kuzmu.

Šta će se na kraju desiti i kakav će roster imati 17-ostruki prvaci NBA lige ostaje da se vidi.

Promo

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Lakersi su 17-ostruki prvaci, svako to zna. Isto titula kao i Boston.
3 6
King_Kenny
...to ce biti dom penzionera,a ne ekipa za titulu.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi