Lakersi spremni sve trejdovati, samo dvojicu žele zadržati

U cilju poboljšanja tima

Lakersi spremni sve trejdovati, samo dvojicu žele zadržati

E. Škorić

Da bi poboljšali tim, u Los Angelesu planiraju da trejduju sve izuzev dvojice najboljih.

LeBron James i Anthony Davis nosioci su igre Lakersa i oni će to ostati i u narednom periodu, no svi drugi igrači slavne franšize mogu biti trejdovani. Odluka je to čelnika koji žele da poboljšaju roster kako bi Lakersima vratili staru slavu.

Prema Taniji Ganguli iz Los Angeles Timesa, Lakersi su spremni učiniti sve, pa i sve igrače osim LeBrona i Daviesa staviti na popis za trejd.

"Generalni direktor Lakersa Rob Pelinka spreman je trejdovati sve u rosteru, osim Davisa i LeBrona Jamesa, ako će to donijeti timu veće šanse da osvoji titulu", javila je novinarka LA Timesa.

Lakersi su prvi na zapadnoj konferenciji s 31 pobjedom u 38 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi