9

Komentari (9)

K78
Jos samo im Musa fali i prsten je zagarantovan... hahahaha
DamirT
Nece ni do polufinala doc
NKZ1922
A ko im je to konkurencija na istoku bgt. Lakersi, Phila, Milwaukee ili Brooklyn za titulu, nemaju ostali sanse
demar
**** te ova liga, pretvorila se u takmicenje dvije ekipe, ne isplati se ni pratiti do finala playoffa
Mehinaldo
Mislim da ce osvojiti prsten realno ne zbog LaMarcusa vec ovi ostali su bas dobri a druga stvar realno jedino su lakersi jaki da igraju s njima
Mahatma.Barbie
Pa Lakersi su sinoć zvanično doveli Drummonda, a ovi sa sportsport.ba tek objavljuju za Aldridgea što se znalo prije 4-5 dana. Aldridge već u godinama(35.), Drummondu tek 27. Drummond, Davis, James, KCP, Schroder, Gasol, Morris, Harell, Kuzma, Caruso. Puno bolji Lakersi od Netsa.
epa
pa svi ce pritiv njih u play offu igrati 200% satrat ce ih do finala... ako dodju do finala... imaju tu chikago koji je sigurno jak pogotvo sa Vucicevicem..
user1582456981
I opet nece nista osvojiti
dinass
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti