Lasme po drugi put u Panathinaikosu

Iskusni košarkaš u grčkom prvaku

Lasme po drugi put u Panathinaikosu

Stephane Lasme ponovno će odjenuti dres grčkog prvaka Panathinaikosa. 

Sjajni krilni centar iz Gabona u protekloj sezoni bio je najbolji košarkaš Unicsa iz Kazana sa 14 poena i 8 skokova u prosjeku. 

Iskusni košarkaš koji se evropskoj košarci predstavio preko odličnih partija u beogradskom Partizanu u međuvremenu je promijenio dosta euroligaških klubova, a ovo će mu biti druga epizoda u Panati.

Gabonac je na stolu imao sjajnu ponudu još jednog kluba za koji je nastupao u prošlosti, onu od Anadoulu Efesa, no izabrao je iduću sezonu provesti u grčkom šampionu koji je prije dva dana upravo s te pozicije otpustio Kenny Gabriela koji se skrasio u Turk Telekomu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi