Kapiten Slobode pred susret sa Kaknjem

Latifagić: Utakmica koja nas vodi u polufinale

Emir Dindić

U okviru 9.kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine za košarkaše u Mejdanu se sastaju domaća ekipa Slobode i ekipa Kaknja.

Domaćem timu je potrebna pobjeda za polufinale prvenstva, dok Kakanj još uvijek nije zabilježio pobjedu i ima svih osam poraza. 

Na današnjoj press konferenciji povodom subotnje utakmice sa ekipom Kaknja prisutnim novinarima se obratio kapiten ekipe Slobode Enes Latifagić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

" Još jedna jako bitna utakmica, sigurno utakmica koja nas u slučaju pobjede vodi u polufinale. Ono što očekujem da moji suigrači i ja, izađemo maksimalno skoncentrirani na teren i da pokažemo gdje nam je mjesto. Nadam se da će publika doći i ovaj put da nas podrži u velikom broju, kao što je bilo i u svim prethodnim utakmicama, da zajedno ostvarimo još jednu pobjedu", zaključio je Latifagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi