Markkanen odlučio da napusti Bullse

Finac nije sretan u Chicagu

Markkanen odlučio da napusti Bullse

E. Škorić

Finski košarkaš Lauri Markkanen mogao bi da napusti Chicago Bullse.

Marrkanen nije sretan u Chicagu i krilni centar razmatra mogućnost da napusti Bullse, samo je pitanje u kojem timu će nastaviti karijeru.

On će na ljeto postati ograničeno slobodan igrač, pa nije isključeno da tada razmotri sve ponude koje stignu.

Što se Bullsa tiče, oni su zadovoljni Fincem, htjeli bi da mu ponude novi ugovor, no on po svim prilikama nema namjeru ostajati u Chicagu.

U prošloj sezoni je na 50 mečeva krilni centar imao prosjek od 14,7 poena uz 6,3 skoka i 1,5 asistenciju.

Top Komentari

Sadik82
Kakav glup naslov a jos gluplji tekst. Frajer je restriktovan pod rookie ugovorom i ne pita se nista hoce li napustati klub ili ne.
7 1
Hakkinen
Nemojte mi " zemljaka " zezati. Ipak imamo nešto zajedničko kao što imam i sa Modrićem.... čudno ali istinito . Imamo državljanstva zajednička hehehe.. Pa neka mi neko kaže da nisam po državljanstvu Hrvat, Finac te što sam srcem i dušom Bosanac i Hercegovac!!!
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi