Lauvergne neće u Partizan, na stolu ima dvije ponude

Francuz napušta Fenerbache

Lauvergne neće u Partizan, na stolu ima dvije ponude

A. Čaušević

Joffrey Lauvergne će prema najavama inostranih medija napustiti Fenerbahce godinu prije isteka ugovora pošto je već spreman sporazumni raskid.

Kako sada stvari stoje Lauvergne se neće vratiti u Partizan jer na stolu ima bogatije ponude atinskih velikana Olympiakosa i Panathinaikosa.

S obzirom da su klubovi iz grčke prijestolnice finansijski jači te igraju Euroligu sasvim je jasno da su u prednosti nad Partizanom.

Beogradski "Parni valjak" je odličnog Francuza pokušao vratiti zimus. Tada se karte nisu poklopile, a isti ishod će prema svemu sudeći biti i sada.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Lauvergne je upravo u Partizanu doživio potpunu igračku afirmaciju nakon čega je uspio stići i do NBA lige gdje je u dresovima Denver Nuggetsa i San Antonio Spursa odigrao tri sezone.

U odigranom dijelu Eurolige se baš i ne može pohvaliti dobrim učinkom. U prosjeku je bilježio po 6.3 poena i 2.7 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi