LBJ dobio ogromnu ponudu
LeBron James je čovjek kojeg bi rado dovelo pola lige. Vjerovatno će napustiti Cleveland narednog ljeta, a nakon LA Lakersa još jedan tim mu je spreman ponuditi sjajan ugovor. (Foto: EPA)

Rocketsi nude 35 miliona dolara po sezoni

LBJ dobio ogromnu ponudu

M. Šljivak

Najbolji igrač današnjice LeBron James mogao bi narednog ljeta promijeniti tim.

LBJ je odlučio da u ljeto 2018. godine postane nezaštićen slobodan igrač i postoji velika mogućnost da će ponovo napustiti Cleveland Cavalierse.

Iako se spominje mogućnost da će njegov novi tim biti Los Angles Lakersi, Jamesu su ogroman ugovor na godišnjem nivou spremni ponuditi Houston Rocketsi.

Oni imaju mogućnost da Jamesu ponude čak 35 miliona dolara godišnje, što navodno i planiraju uraditi. Također, istom ponudom će pokušati da zadrže i Chrisa Pula, pa bismo u Houstonu mogli imati još jedan veliki trio.

James Harden, LeBron James i Chris Paul u jednom timu. Bilo bi svakako veoma interesantno vidjeti ovaj trio u istom dresu, ali ovakav scenarij je još daleko od realizacije.

LBJ je i ove sezone vođa Cavsa sa prosjekom od 28.3 poena, 8.7 asistencija i 8.3 skokova po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije