LeBron i Giannis odabrali ekipe za All Star
Tim LeBrona Jamesa je barem na papiru mnogo jači, ali svakako da će biti veoma interesantno vidjeti šta će se dešavati na All Star meču (Foto: NBA)

Deset dana prije meča

LeBron i Giannis odabrali ekipe za All Star

M. Šljivak

LeBron James i Giannis Antetokounmpo odabrali su igrače za All Star meč koji se 17. februara igra u Charlotteu.

LBJ i Gianni su kao kapiteni odabrali još četiri startera, te rezerve za svoj tim koji će igrati jedan protiv drugog na sastanku svih zvijezda.

Na prvi pogled tim LeBron će biti veliki favorit. Odabrao je LBJ u svoj tim sve same zvijezde NBA lige, a u petorci pored njega će biti Kevin Durant, James Harden i Kyrie Irving.

Sa druge strane Greak Freak u ekipi ima nešto slabija imena. Petorku mu pored njega čine Stephen Curry, Joel Embiid, Paul George i Kemba Walker.

Giannis je također uzeo i sve evropske košarkaše, pa će tu biti Nikola Jokić, Nikola Vučević i Dirk Nowitzki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije