Lebron i suigrači održavali treninge pod obaveznim mjerama sigurnosti na tajnoj lokaciji

Prema pisanju uglednog novinara Sahmsa Charanie

Lebron i suigrači održavali treninge pod obaveznim mjerama sigurnosti na tajnoj lokaciji

Lebron James jedan je od najvećih zagovornika nastavka atkualne NBA 2019/2020 sezone. 

Ne prođe mnogo da se najbolji košarkaš današnjice ne dotakne teme vezane za nastavak sezone u kojoj je sa svojim Lakersima važio za jednog od najvećih favorita u borbi za Larry O'Brien trofej.

Ugledni NBA novinar i čovjek koji ima sjajne insajderske informacije u vezi NBA lige i samih košarkaša Shams Charania objavio je kako je svo vrijeme od početka pandemije Lebron James na tajnoj privatnoj lokaciji održavao treninge sa svojim suigračima. Dodušem Charania je naveo kako su svi treninzi održavani pod obaveznim i propisanim mjerama distance i ostalim sigurnosnim propisima. 

Dodao je i to da su istu stvar prakticirali i pojedini košarkaši Clippersa no za drugu franšizu iz Los Angelesa nije navedeno nijedno ime. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi