Plavuša neodoljivim pogledom mamila Jamesa, a onda je on reagovao kao pravi zavodnik

Kamere sve snimile

Plavuša neodoljivim pogledom mamila Jamesa, a onda je on reagovao kao pravi zavodnik

E. Čaušević

LeBron James sinoć je odigrao nevjerovatan meč u pobjedi LA Lakersa protiv Houston Rocketsa, ali detalj koji je obilježio ovu utakmicu desio se pred kraj prvog poluvremena kada je jedna djevojka koja je sjedila pored terena na sve načine pokušavala dobiti Jamesovu pažnju, a na kraju je u tome i uspjela.

Lakersi su u fantastičnoj utakmici uspjeli da dođu do pobjede protiv Rocketsa sa 140:132, a tim iz Los Angelesa do nove pobjede vodio je nevjerovatni James koji je odigrao još jednu maestralnu utakmicu.

James je meč protiv Houstona završio sa čak 48 poena, a uz to dodao je još devet asistencija i osam skokova i bio je daleko najbolji igrač na parketu.

Međutim, pored sjajne igre još jedan detalj obilježio je sinoćnji meč u Staples Centru, a pored Jamesa u centru pažnje našla se i jedna djevojka koja je sjedila odmah pored parketa.

Pred kraj prvog poluvremena sinoćnje utakmice kamere su snimile zanimljiv detalj koji je postao hit na društvenim mrežama, ali i pokazao kakav je James zavodnik.

Djevojka koja je sjedila pored terena na sve načine pokušavala je skrenuti pažnju na sebe, a njen pogled najbolje je pokazao koliko je opčinjena Jamesom.

Oglasi

U jednim trenutku dok je ona zavodljivo gledala prema jednom od najboljih NBA košarkaša svih vremena on se okrenuo prema njoj, ali je to uradio suptilno jer nije očito htio da ona shvatio da ju je uočio.

James ju je kratko pogledao, a potom je nastavio dalje, ali njegov osmijeh na kraju je mnogima bio sumnjiv jer je očito da je košarkaš Lakersa uočio prelijepu djevojku pored terena koja ga je tako neodoljivo posmatrala.

Ovaj video postao je hit na društvenim mrežama, a Jamesovi fanovi su sigurni da je on zapazio da ga ta djevojka neprestano posmatra i da ju je nakratko i sam odmjerio, ali da je to uradio na dosta iskusan način.

@kds_burner1 bron fucking wit the 🐇??? #nba #lebronjames #funny #lalakers ♬ original sound - AF💚

James ju je nakratko pogledao i zatim se okrenuo ka klupi Rocketsa, ali nije mogao da zavara društvene mreže jer je njegov osmijeh na kraju sve rekao.

Fanovi pokušavaju saznati i identitet ove djevojke koja je mnoge očarala svojom ljepotom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije