LeBron James se sinoć pokazao kao užasan gubitnik!

Lakersi poraženi

LeBron James se sinoć pokazao kao užasan gubitnik!

Admin Čaušević

U trećem susretu finalne serije LA Lakersi su izgubili od Miami Heata te sada franšiza iz Kalifornije vodi s 2:1 u seriji. 

LeBron James je imao frustrirajuću noć. Iako je na kraju meč završio sa 25 poena tokom meča je imao nekoliko za njega neprepoznatljivih grešaka.

Na kraju meča najbolji košarkaš današnjice se pokazao kao užasan gubitnik. Jednostavno bilo mu je dosta svega.

Naime, James je jednostavno odšetao s parketa deset sekundi prije kraja i otišao u svlačionicu, a da nije ni sačekao posljednji zvuk sirene.

Ipak, ovaj potez za Lakerse je bio bezbolana jer je meč već ranije izgubljen pošto Heat nije ni pokušavao da šutira, na kraju je završeno 115:104.

Top Komentari

unyganje_jc
Prepotenti idiot!!!!!!!!!!
3 6
ryan.giggs
****a. Totalno nepoštivanje protivnika.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi