"LeBron James ili Michael Jordan? To me stalno pitaju"

Steve Kerr odgovorio na 'ključno' pitanje

"LeBron James ili Michael Jordan? To me stalno pitaju"

E. Škorić

Trener Golden Statea Steve Kerr bio je pun riječi hvale za LeBrona Jamesa.

Warriorsi su sinoć proslavili treći NBA naslov u posljednje četiri godine, a Cleveland Cavaliersima nije pomogao ni superiorni LeBron James.

"Ovo je najteža godina u kratkoj trenerskoj karijeri. Četiri godine sam tu, ali ovo je najteže bilo najteže. Teško je odbraniti prsten, biti u Velikom finalu četiri godine zaredom. Vi znate bolje, koliko timova je u tome uspjelo? Mnogo je internih stvari koje su se dogodile. Kao trener, moraš da balansiraš, da držiš sve na okupu, treniraš svakog dana...", kazao je Kerr.

Pitali su ga da li je bolji Michael Jordan ili LeBron James.

"Prije pet godina on je bio jedan od pet najboljih košarkaša svih vremena, u međuvremenu, postao je deset puta bolji. Stalno me pitaju Lebron ili Michael, moj odgovor je da su to dva najbolja igrača koje sam vidio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti