LeBron James nakon teškog poraza: Nikada se nisam brinuo, neću ni sada

Vjeruje u sebe

LeBron James nakon teškog poraza: Nikada se nisam brinuo, neću ni sada

Edmir Škorić

Najbolji košarkaš današnjice, LeBron James, nije previše zabrinut nakon poraza u Bostonu.

Cleveland Cavaliersi su sinoć sa 108:83 razbijeni u Bostonu u prvom meču finalne serije Istočne konferencije, ali LBJ je pokazao da je hladan i kao takav ne boji se poraza.

"Nemam nijedan razlog da bih bio zabrinut. Kroz svaki meč napredujete, pa tako i sada. U karijeri sam gubio 1:0, 2:0, padao sam dosta, ali nikada nisam odustao", rekao je James, pa je nastavio:

"Bez obzira koliko loše da sam igrao, koliko god timu loše bilo, nikada nisam bio zabrinut. To što sam izgubio lopti i nisam mogao da pogodim koš, to me ne brine. Vjerujem u sebe i ne gledam s koliko razlike je izgubljen prethodni meč. Mi smo tim koji će se boriti do kraja".

Već za dva dana Cavsi gostuju ponovo u Bostonu, nakon čega će oni biti domaćini serije. Ušli su James i društvo kao favoriti u ovaj finalni okršaj, a i nakon teškog poraza niko ne smije da otpiše Kralja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti