LeBron: Morali smo ovako rješavati meč

Pogodio šut za pobjedu

LeBron: Morali smo ovako rješavati meč

Jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron James rekao je nakon nove pobjede protiv Toronto Raptorsa da je njegov tim bio bolji sve vrijeme u ovom meču.

Cavsi su sinoć slavili 105:103, a LeBron je ubacio 28 poena uz šut za pobjedu s jedne noge od tablu. Nakon susreta je rekao da je njegov tim bio bolji sve vrijeme, ali da se na kraju meč očito moro završiti tako kako jeste.

"Nismo više imali nijedan time out. Morao sam da pređem čitav teren i pogodio sam floter od tablu. Bili smo bolja ekipa tokom većeg dijela meča, dali smo sve od sebe. Na kraju smo morali ovako da rješavamo meč. Moramo da budemo strpivi ali i agresivni sve vrijeme", rekao je LeBron nakon meča.

Podsjetimo, naredna utakmica polufinala Istoka igra se za dva dana također u Clevelandu, a Cavsi imaju priliku da novom pobjedom okončaju seriju jer je trenutni rezultat 3:0.

Top Komentari

ratip irats
KRALJ JE JEDAN...
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi