Posljednji skandal u režiji LeBrona James

Zvijezda Lakersa u centru pažnje

Posljednji skandal u režiji LeBrona James

A. Čaušević

LeBron James je proteklih dana u centru pažnje, više nego inače. 

Dok nije bio angažovan radi izbacivanja navijača Indiana Pacersa iz dvorane, James je izdominirao u četvrtom periodu i u produžetku te odveo LA Lakerse do pobjede.

Na 1:17 prije kraja LeBron je pogodio sjajnu trojku preko Mylea Turnera i izjednačio rezultat te je zaplesao kako bi pokazao da ima "velika mu*a" u stilu Sama Cassella.

U subotu je NBA odlučio da kazni LeBrona za taj potez u iznosu sa 15.000 dolara zbog nepristojnog ponašanja.

Najbolji košarkaš današnjice je dobio i opomenu jer je koristio neprikladan riječnik tokom izjava za medije kada je kaznu od jedne utakmice neigranja zbog incidenta sa Isaiahom Stewartom nazvao "sra*em."

Inače, nakon kazne James je bio u akciji protiv Sacramento Kingsa, a LA Lakersi su taj meč izgubili sa 137:141 i to na kon tri podružetka. LeBron je meč završio sa 30 poena.

Top Komentari

King_Kenny
...pa u pravu je kada je rekao da je ta jedna utakmica kazne sranje,jer trebao je dobiti 10 utakmica.
3 7
Chico
Papak, zato nikad nece biti najveci... nije ni u TOP 10 najboljih ikada
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi