LeBron je odlučio: Postaje slobodan igrač!

Američki mediji prenose senzacionalne vijesti

LeBron je odlučio: Postaje slobodan igrač!

Nakon još jednog poraza od Warriorsa u finalu NBA lige, navijači Cavsa su s razlogom zabrinuti da će ostati bez LeBrona Jamesa.

LeBron nikada nije imao manje pomoći od ostatka ekipe, pa se počelo špekulisati da će on ovog ljeta izabrati da postane slobodan igrač i karijeru nastaviti u nekoj drugoj franšizi.

Sada američki novinar Joe Vardon donosi ekskluzivne informacije da je menadžer LeBrona Jamesa obavijestio Cleveland Cavalierse da njegov klijent odustaje od opcije produženja saradnje i dodatnih 35.6 miliona dolara, što znači da Kralj postaje "neograničeni" slobodni igrač.

Tako Cavsi neće imati pravo izjednačiti ponudu neke druge franšize, a iako su se Lakersi pominjali kao njegova moguća destinacija za sada nema dodatnih informacija o tome koju će ekipu LeBron izabrati. Naravno, ako su Vardonov informacije tačne i ako će James zaista napustiti Cavse.

Inače, američki novinar Stepeh A. Smith saopštio da prvi čovjek Cavsa Dan Gilbert nema nikakvih problema sa LeBronovim odlaskom, što se svakako ne može reći za navijače Cleveland Cavaliersa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi