LeBron: Melo još može igrati, bilo bi mi drago da dođe u Lakerse

Podržao zvijezdu u padu

LeBron: Melo još može igrati, bilo bi mi drago da dođe u Lakerse

Jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron James rekao je kako bi volio igrati sa Carmelom Anthonyjem.

Popularni Melo je trenutno bez kluba nakon katastrofalne epizode u Houston Rocketsima, ali James još uvijek vjerujen u njega i smatra da mu može pomoći.

Iako se do sada nije špekulisalo da bi Melo mogao završiti u Lakersima, nakon ove izjave popularnog Kinga ni ta opcija nije isključena.

"Mislim da bi bilo sjajno imati Carmela Anthonyja u Lakersima. Vjerujem da Melo još uvijek može da igra i vjerujem da mu mogu pomoći. Znam Mela bolje nego što on zna sam sebe u nekim trenucima i suprotno. Ako se desi nešto, bilo bi mi drago da igramo zajedno", poručio je LeBron.

Podsjetimo, mnogi smatraju da bi Melo nakon neuspjeha sa Rocketsima trebao okončati karijeru, ali vidjet ćemo kakve planove ima ovaj sjajni košarkaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi