LeBron: Ne gubim san zbog poraza od Warriorsa

Kralj zna svoje prioritete

LeBron: Ne gubim san zbog poraza od Warriorsa

Ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James i dalje ruši rekord za rekordom. Ipak, u njegovoj karijeri je bilo i neuspjeha, pa je sa novinarima razgovarao upravo o njima.

Američke novinare je zanimalo njegovo mišljenje o porazima u NBA finalima, a pogotovo o "kolapsu" njegovih Cavaliersa u trećoj utakmici prošlosezonske finalne serije protiv Warriorsa kada su Cavsi ispustili plus šest u finišu meča.

LeBron je, međutim, istakao da ne razmišlja o prošlosti, te da je njegov fokus trenutno na porodici.

"Ono što ću uvijek pamtiti jeste osmijeh moje kćerke, mature i diplome moje djece. Nadam se da će moja kćerka upoznati čovjeka njenih snova. To je ono što me zanima i što ću pamtiti", poručio je za ESPN James, pa dodao:

"Uvijek vam govorim, sve te utakmice, porazi i pobjede - naravno ja to volim, ali to nije sve što me zanima. Ipak, imao sam toliko lijepih trenutaka u košarci koje ću zauvijek pamtiti. Ali kada govorimo o trećoj utakmici protiv Warriorsa ili bilo kojoj drugoj, to me ne pogađa. Više ne gubim san zbog takvih stvari."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi