Povreda je prošlost, Isaiah Thomas počeo sa egzibicijama
Foto: Screenshot

Playmaker Cavsa uskoro na parketu

Povreda je prošlost, Isaiah Thomas počeo sa egzibicijama

Cleveland Cavaliersi bi početkom 2018. godine mogli dobiti veliko pojačanje, s obzirom da se očekuje povratak na parket Isaiaha Thomasa.

Thomas je ovog ljeta bio dijelom trejda u kojem je Kyrie Irving otišao put Bostona, dok se on pridružio LeBronu i Cavsima.

Ipak, zbog problema sa kukom, koji traju od kraja prošle sezone, Thomas još nije debitovao za svoju novu ekipu.

Čini se, međutim, da je trenutak njegovog debija veoma blizu, a snimak koji se pojavio na društvenim mrežama govori da bi se mogla obistiniti predviđanja o Thomasovom povratku već u prvoj sedmici 2018. godine.

Naime, Thomas, koji je visok samo 175 cm, već sada zakucava bez ikakvih problema, a kako ovakve egzibicije nisu nimalo lagane za igrača njegove visine, očigledno je da je njegov povratak na parket veoma blizu.

IT’s hip looks okay... 😳 #ThatSLOWgrind (Via @isaiahthomas)

A post shared by NBA on TNT (@nbaontnt) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi