LeBron nije ni zaigrao u Lakersima, a već se zamjerio navijačima

Pa kad prije?

LeBron nije ni zaigrao u Lakersima, a već se zamjerio navijačima

S. Grebović

Ovaj gest 'Kralja' nikako se nije dopao pristalicama šesnaestorostrukog prvaka NBA lige.

LeBron James je ovog ljeta šokirao košarkaški svijet prelaskom u Los Angeles Lakerse, navijači ekipe iz Grada anđela se nadaju kako će svoj tim ponovo gledati u borbi za najviši plasman u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi svijeta.

U redove Lakersa stigla je još nekolicina iskusnih pojedinaca kao što su Javale McGee, Rajon Rondo, Lance Stephenson i Michael Beasley. Uz to, Jezeraši su zadržali mlade talente poput Lonzo Balla, Kyla Kuzme, Brandona Ingrama i Josha Harta, a draftovali su talentovanog Nijemca Moritza Wagnera.

Svakako da je ovo roster kakav Lakersi dugo nisu imali, koji će premijernu utakmicu u novoj sezoni NBA lige imati 19. oktobra u gostima kod Portlanda.

Kako prenose mediji iz SAD-a, LeBron će na svom debiju u dresu Lakersa, nositi specijalne patike u bojama Cleveland Cavaliersa.

'Kralj' se ovim potezom želi odužiti svom matičnom klubu, a razumljivo je kako su navijači Lakersa izrazili negodovanje zbog ovog njegovog poteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi