LeBron se po prvi put pojavio u dresu Lakersa

Na službenom fotografisanju za novu sezonu

LeBron se po prvi put pojavio u dresu Lakersa

S. Grebović

Igrači svih timova bili su obavezni doći u službene prostorije NBA lige u New Yorku na zvanično fotografisanje pred predstojeću sezonu najjače košarkaške lige na svijetu.

Ovo je bila jedinstvena prilika da u dresu Los Angeles Lakersa po prvi put vidimo i trostrukog osvajača NBA prstena i istinsku legendu lige LeBrona Jamesa.

James se za dolazak u 'Grad anđela' odlučio nakon četverogodišnje epizode u njegovom matičnom timu Cleveland Cavaliersima, sa kojima se prije dvije godine okitio titulom prvaka, a u međuvremenu nosio je dres i Miami Heata sa kojima je u dva navrata postao šampion NBA lige.

James je sa Lakersima potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan vrtoglavih 154 miliona dolara, a nema sumnje kako će pred 'Kraljem' i njegovim mladim saigračima biti težak zadatak da se domognu makar play offa u uvijek teškoj konkurenciji na Zapadnoj obali.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@kingjames gets his first @lakers portraits taken by @adbphotoinc! #NBAMediaDay

Objavu dijeli NBA (@nba)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#2️⃣3️⃣ LeBron James Los Angeles Lakers

Objavu dijeli Los Angeles Lakers (@lakers)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi