Mlada zvijezda Lakersa o LeBronu: On nije Bog!

Lonzo Ball sasvim iskren

Mlada zvijezda Lakersa o LeBronu: On nije Bog!

Mlada zvijezda Los Angeles Lakersa Lonzo Ball očigledno nije toliko impresionirana igranjem sa vjerovatno najboljim košarkašem današnjice LeBronom Jamesom. 

LeBron je ovog ljeta izabrao Los Angeles Lakerse kao svoj naredni tim, a novinari su upitali Balla kakav je osjećaj igrati sa Kingom.

"Da li sam bio nerovazan kada sam prvi put igrao sa LeBronom? Ne, u takvim situacijama nikada nisam nervozan. Na kraju krajeva, LeBron je samo još jedna osoba, on nije Bog", poručio je mladi playmaker Los Angeles Lakersa.

Podsjetimo, riječ je o košarkašu koji je prošle godine izabran za dugog pika NBA Drafta, a u prvoj sezoni je prosječno bilježio 10,2 poena, 7,2 asistencije i 6,9 skokova.

On bi vjerovatno trebao biti jedna od glavnih uzdanica LeBrona na terenu i čovjek uz čiju će pomoć pokušati da ostvari što bolji rezultat naredne sezone.

Top Komentari

Kluivert
pusi mi kurac
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi