LeBron: Sezona je duga, već sam bio u ovakvim situacijama
Foto: EPA

Kralj nije zabrinut nakon još jednog poraza Cavsa

LeBron: Sezona je duga, već sam bio u ovakvim situacijama

New York Knicksi su savladali Cleveland Cavalierse rezultatom 114:95, a ovo je za LeBrona Jamesa i društvo bio četvrti poraz u prvih sedam utakmica nove NBA sezone.

Ipak, čini se da Kralj nije previše zabrninut zbog lošeg starta svoje ekipe, iako priznaje da Cavsima ne ide najbolje na početku sezone, pogotovo kada se radio o defanzivi.

"Zaista je loše. Defanzivno smo veoma loši", istakao je LeBron nakon novog poraza Cavsa, odgovarajući na pitanja novinara o lošoj formi ekipe.

"Koji je mjesec? Oktobar? Neću sada 'luditi' zbog loših igara. Sezona je duga, a ja sam se nalazio u ovakvim situacijama puno puta", istakao je Kralj, pa dodao da ga u ovom trenutku i ne zanimaju ovakva pitanja:

"Ja sam pogrešna osoba za razgovor kada se radi o takvim pitanjima. Jednostavno u ovom trenutku razmišljam pozitivno."

Cavaliersi će priliku za "popravni" imati već u noći sa srijede na četvrtak kada će u svojoj dvorani gostiti ekipu Indiane, a sigurno je da košarkaši Clevelanda žele što prije prekinuti lošu seriju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi