Leonard i Raptorsi do pobjede nakon dva produžetka
Kawhi Leonard nadigrao je "Greek Freaka" i pokazao zašto je najbolji igrač dosadašnjeg toka NBA play offa

Raptorsi smanjilli prednost Bucksa

Leonard i Raptorsi do pobjede nakon dva produžetka

Prava drama viđena je noćas u trećoj utakmici finala Istočne konferencije u NBA ligi. Toronto Raptorsi su tek nakon dva produžetka slomili Milwaukee Buckse rezultatom 118:112 i tako smanjili vodstvo Bucksa koji sada vode 2:1 u seriji.

Poveli su Raptorsi na samom otvaranju s 13:5 i pokazali kako žele obrisati loš dojam iz protekla dva susreta. Prva četvrtina završena je rezultatom 30:21 za domaćina i činilo se kako će Raptorsi odjuriti do sigurne pobjede.

Održavali su košarkaši Toronta cijelo prvo poluvrijeme prednost od 10-ak razlike a na veliki odmor otišlo se rezultatom 58:51 za domaći tim.

No, uporni Bucksi su se vratili u trećoj četvrtini iako je obrana Raptorsa neutralizirala napadački učinak njihove najveće zvijezde Antetokounmpa koji je susret završio sa samo 12 poena. Ostali košarkaši, prije svih George Hill i Malcolm Brogdon na sebe su preuzeli poene i odgovornost u ovom susretu.

Unatoč svemu tome Raptorsi su imali šansu pobjedu izboriti u regularnom dijelu ali je sedam sekundi do kraja pri rezultatu 96:94 za Raptorse Pascal Siakam promašio dva slobodna bacanja pa je u idućem napadu Middleton donio produžetak Milwaukeeju.

Ni u produžetku nije bilo pobjednika, iako su Raptorsi opet imali priliku riješiti sve ali je šut Leonarda sa sirenom ipak bio prekratak. 

Kawhi je ipak stvari završio u drugom produžetku gdje je izdominirao i pokazao zašto je najdominantniji igrač ovogodišnjeg NBA playoffa. Susret je završio s 36 poena i 9 skokova a Siakam je dodao 25 poena. Valja spomenuti i sjajnu partiju igrača s klupe Normana Powella koji ima odlične brojke u doigravanju i koji je noćas uz spomenuti dvojac sa 19 poena bio pokretačka snaga Raptorsa.

Antetokounmpa su Raptorsi limitirali na 12 poena ali je "Greek Freak" imao čak 23 skoka. George Hill postigao je 24 koša, a Brogdon je dodao 20 za Buckse. I četvrta utakmica igrat će se u dvorani Raptorsa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi