Saigrač ga nokautirao laktom: Leonard ostao krvav ležati na parketu

Nije mogao nastaviti meč

Saigrač ga nokautirao laktom: Leonard ostao krvav ležati na parketu

E. Čaušević

Košarkaši LA Clippersa sinoć su slavili u Denveru protiv Nuggetsa sa 121:108.

Clippersi su bez većih problema uspjeli da dođu do nove pobjede, a predvodili su ih Paul George sa 23 i Kawhi Leonard koji je ubacio 21 poen.

U centru pažnje ovog meča nalazi se upravo Leonard koji je krvav napustio parket na sinoćnjem meču.

Naime, Leonard je završio na parketu kada ga je laktom udario saigrač Serge Ibaka. Španac je pokušao ostvariti skok u napadu, a prilikom toga je laktom udario Leonarda u lice.

Zvijezda Clippersa je odmah završila na parketu, a doktorski tim utrčao je kada su vidjeli da Kawhi krvari iz nosa i usta. Jasno je bilo da neće moći nastaviti meč, te je na kraju završio sa osam šavova oko usta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi